Mi az a lábgombásodás?Hogy szabaduljunk meg ettől?

0
1183

Mi a sportoló lába? Sportoló lába, vagy Tinia pedis (mondjuk: tin-A-oh PHH-DOS), egy gyakori bőrfertőzés okozta gomba (mondjuk: fun-Gauss). Ez a gomba öreg bőrsejteket eszik. És sokan gyalogosan is megtalálhatók!

Miért hívják lábgombának? Sportolók gyakran kap ez, mert az úgynevezett sportoló lába. A gomba okozza megtalálható, ahol a sportolók gyakran előfordulnak. A gomba meleg, nedvességfelületen nő a medencék, a nyilvános zuhanyzó és az öltözők körül. Az emberek mezítláb járnak ezeken a felületeken, és a gomba a lábukon végzi. Vagy a sportoló lábgombája, amiben használhatnak egy nedves törölközőt.

Mik a lábgomba tünetei és tünetei?

De senki sem érheti el ezt a fertőzést. Izzadó vagy nedves lábú emberek vannak veszélyben. Gyaloglás mezítláb, ahol más mezítláb is megy, hasonlóképpen gomba a láb már előfordulhat. Ezért mondhatja a szüleid, hogy vegyél fel papucsot, amikor fürdesz a nyilvános fürdőben.

Mik a tünetei és tünetei a lábgombának? Az eset a sportoló lába lehet nagyon kényelmetlen egy kicsit irritáló. Egy gyerek, akinek van, ver és éget. Egyéb jelek közé tartozik. A lábgombásodás átterjedhet a lábad más részeire is, beleértve a lábkörmeidet is. Ez is megfertőzheti más testrészek – mint a lágyék (általában jock viszket), valamint az alsó -, de csak akkor, ha egy fertőzés karcos, és érinti ezeket a foltokat.

Mit fog tenni az orvos. Az orvos általában érzékeli, hogy a sportoló lába néz a bőr a lábán. Kezelőorvosa a gombák vagy baktériumok vizsgálatára váltogathatja vagy selejtezheti a bőrmintákat, mert esetenként más állapotok is hasonló tüneteket okozhatnak. Ne aggódj, nem fog fájni-annyi réteg bőr van a lábadon!

A por tartalmaz egy krémet

A kezelés általában egyszerű. Enyhe esetekben az orvos alkalmazhat egy por, amely tartalmaz egy gyógyszer vagy krém, amely megöli a gomba. Ettől pár nap múlva jobban lesz a lábad. Néha, hogy megszabaduljon a sportoló lába, akkor kell használni a gyógyszert akár egy hónapig.

Meg kell szárítania a lábát, és a cipőjét a lehető legközelebb kell tartania, mivel a gomba nem nő könnyen száraz, szabad levegőn. Ha ezek a dolgok nem segít, hogy távolítsa el a fertőzés, az orvos előírhat egy erős gyógyszert. Ez lesz az a típus, hogy nézd meg, nem csak valami, hogy alkalmazni kell a lábát.

Fontos, hogy egy orvos a sportoló lábát, mert ha nem kezelik, akkor továbbra is terjed, így a láb úgy érzi, nagyon viszket, kényelmetlen, és nehéz lesz megszabadulni. Hogy állítsam meg a lábgombát? Sok ember fogja fejleszteni a sportoló lábát legalább egyszer az életben. Néhányan gyakrabban találják meg.

Mosd meg a lábad minden nap. Jól sikít a lába, főleg a lábujjai között. Néha mezítláb megyek haza, főleg éjszaka. Ne viseljen szűk vagy szintetikus cipő, amely nem teszi lehetővé a lábát ,hogy “lélegezni”. Viseljen szandált a medencék körül, nyilvános zuhanyzó, Tornaterem, hogy tiszta legyen a gomba. Viselj vizes zoknit. A pamut olyan anyag, amit csinál.

Keres egy hatékony jogorvoslat láb gomba

Cserélje ki a zokni minden nap, ha kapnak nedvességet (vagy gyakrabban). Kérd meg a szüleidet, hogy vegyenek gombaellenes Port, hogy viseljék a tornacipő vagy cipő. Spricceld be a cipődet egy fertőtlenítőszerrel, és tedd ki őket a napra, hogy segítsenek megölni a mikrobákat.

Ne ossza meg a törölközőket vagy a cipőket. Tartsa a fürdőszoba felületét a ház tiszta-különösen a zuhanyzó és a kád. Por és spray lábgombából. A por a gomba elleni küzdelemben segít. Nedvszívó hatása van, ami miatt a láb mindig száraz marad, kellemetlen szag megsemmisül. A berendezés egyszerűen nélkülözhetetlen nyáron. Függetlenül attól, hogy bármilyen cipő választani, akkor elérni egy új érzés porral. A lábakat különböző mikrobáktól mentjük meg.

Különösen ez az eszköz hatékony a kezdeti szakaszában a betegség. De ha a tünetek ilyen fejlődése fokozatosan, akkor nem küzd betegség. Ezért, az első jelei, bárki nem kell keresni egy hatékony jogorvoslat a láb gomba, de konzultálnia kell egy bőrgyógyász -, hogy eldöntse, mit jelent a gomba, hogy legyőzze a betegség kórokozó a lehető leghamarabb.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here