Hogyan lehet leszokni a dohányzásról javítani az életed?

0
1559

Akár dohányzik az utat is, a dohány veszélyes az egészségre, ez egy függőség, hogy mindig veled marad, mint egy partner. Hatással van a testedre, az elmédre és a kapcsolatodra. A füst nikotint, szén-monoxidot, kátrányt és egyéb mérgező anyagokat tartalmaz, amelyek ártanak az egészségnek. Ha el akarod kerülni ezt, győződj meg róla, hogy nem vagy vesztes! Úgy tűnhet, nehéz, hogy csinál valamit, de akkor mindig nyerni a dohányzás, könnyű módon. Hogyan lehet leszokni a dohányzásról javítani az életed?

Inhaláció megkönnyíti: dohányzás csökkenti a tüdőkapacitás, a tünetek, amelyek nem jelennek meg a fiatalok. A dohányzásról való leszokás megkönnyíti a légzést a tüdőkapacitás növelésével. Növeli az energiát: a dohányzás csökkenti a szervezet oxigénellátását, fáradtságot és fejfájást okozva. Így javítja a vérkeringést, az immunitást és az energiaszintet.

Stresszcsökkentés: a dohányzás csökkenti a stresszt?

Hibás! Megszokás, hogy a nikotintól térnek vissza. Ez okoz egy visszatérés stressz, hogy lehet összetéveszteni ismerete normális stressz. Valójában elhagyja a szokás, csökkenti a stressz szintet. Jobb termékenység (fertilitás) és szexuális élet: a véráramlás és érzékenység javítása érdekében hagyja abba a dohányzást.

Javítja a szexuális életedet. Ennek megakadályozása javítja a méh bélését, erőteljesebbé teszi az ember spermáját, és javítja a termékenységet. Nézd fiatal: a dohányzás teszi a bőrt tompa. A tápanyag-és oxigénellátás növelése a testben csökkenti az öregedési tüneteket azáltal, hogy fényesnek és fiatalnak tűnsz.

Egészséges élet: a dohányzás rákot és más betegségeket okoz. Több évet ad a drága életedhez. A dohányzás foltot hagy a fogain és lélegzik. Leszokni a dohányzásról a jobb orális egészség érdekében (orális egészség). A leszokás javítja az illatot és az ízt.

Hagyja abba a passzív dohányzást: más füst belélegzése súlyos betegségekhez vezethet, például rákhoz, szívbetegséghez vagy stroke-hoz. Megszabadulni a dohányzás is védi a szeretteit a káros hatások. Hogyan ugorjunk? Alig várja, hogy megtanuljon leszokni a szokásairól? Nézzük gyorsan tudni, hogyan lehet kijutni belőle.

Tudjon meg többet a dohányzás okairól

Válassza ki a távozás dátumát, és készüljön fel mentálisan arra, hogy az első néhány nap kemény lehet. Tájékoztasd a szeretteidet a döntéseidről. Vegye le a cigarettát és a hamutartót. Ismerje meg a dohányzás kiváltó okait, majd döntse el, hogyan kell kezelni, mielőtt a kilépés dátuma.

Kezdje meg a targard használatát a dohányosok számára, amelyek könnyen elérhetők különböző online vásárlási webhelyeken. Gyakorlati kezelés: forduljon a tanácsadóhoz, hogy az Ön esetében beindítsa a dohányzást, tervezze meg a kilépési folyamatot, és találja meg a módját, hogy hagyja abba a sóvárgást.

Vegye be a nikotinpótlókat: nikotinpótlókat használhat, mint a rágó, spray-k és inhalátorok a dohányzásról való leszokáshoz. Gyógyszerek: ne szedjen gyógyszert önmagától. A dohányzásról való leszokáshoz az orvosnak kell előírnia.

Szóval ma kezdesz! Hagyd abba a dohányzást

Állítsa le a tar-t: cigarettaszűrőket használjon a dohányzásról való leszokáshoz, majd szűrje ki, hogy megóvja a tüdőt a kátrány káros hatásaitól. A füstszűrők, mint például a stop tar, nagyon hatékonyak a keverés során a kátrány felszívásában. A Tar egyértelműen megjelenik a szűrőben, amely arra is felszólítja, hogy hagyja abba a dohányzást.

Break: adj magadnak egy kis szünetet gyakorlat, vagy tisztítsa meg otthonát, vagy töltsön időt a kisállat. Vegyen egy gőzfürdőt vagy masszázst, hogy leszokjon a dohányzásról, vagy hallgassa meg kedvenc zenéjét. Így a szokás mindig egy kicsit kellemetlen az elején, de az őszinte erőfeszítéseket segíthet megszabadulni tőle. Azonban itt, és egy dolgot meg kell említeni.

Mivel a nikotin függőséget okoz, és mindig jobb leszokni a nikotinfüggőségről, a kátrány valójában káros. A nikotin a dohányzás szokását okozhatja, de a kátrány károsítja a tüdőt, és rák okozza. Természetesen fontos a dohányzás abbahagyása, valamint az olyan káros vegyi anyagok bejutásának megakadályozása, mint a kátrány a szervezetben. Szóval ma kezd! Hagyd abba a dohányzást.