Hogyan fogyni gond nélkül?

0
1448

Őszintén bevallom, hogy a takarékosság nem olyan dolog, ami könnyen eszembe jut. Amikor úgy döntöttem, hogy lefogyok, féltem a lehetséges költségektől. Nem szeretem a répát, és utálok az esőben sétálni, de nem is akartam több százat fizetni egy speciális étkező programért, vagy drága edzőtermi tagságért. Szóval mit csináltam? Itt van a három lépés, amit követtem, ami engem a pályán, hogy az egészséges és fogyás.

Ha Ön túlsúlyos, és az elmúlt évben nem járt orvosnál, el kell mennie egy orvoshoz, mielőtt elkezdene egy fogyás programot. Naprakész állapotjelentést kell készítened a testedről, hogy pontosan tudd, mire képes a tested. Részben azért volt sikeres a legutóbbi fogyási kísérletem, mint az összes korábbi kísérletem, mert elmentem egy orvoshoz, és 2-es típusú cukorbetegséggel és magas koleszterinnel diagnosztizáltak.

Mit szólnál egy kis gyógyszerhez, hogy lefogyj?

Ennek eredményeként, az orvos adott nekem a szükséges gyógyszert, hogy ellenőrizzék ezeket a feltételeket. El sem tudom mondani, mekkora különbséget tett a cukorbetegség elleni gyógyszer. Korábban azt hittem, hogy az éhség kétóránként csak a kövérség része-nem, a cukorbetegség!

A gyógyszer lehetővé tette, hogy távol maradjak a nassolástól, miközben lehetővé teszi számomra, hogy kényelmesen fogyaszthassak kisebb ételeket. És az egyik jó dolog ebben a gyógyszerben, hogy le tudok szokni róla, ahogy fogyok; az adagom már jelentősen csökkent, mióta elkezdtem. A gyógyszer az újonnan felfedezett fegyelemmel együtt segített drasztikusan csökkenteni az átlagos havi élelmiszer-számlámat.

Ha magas a vérnyomása vagy magas a koleszterinszintje, ezen állapotok kezelésére is vannak gyógyszerek, amelyek megkönnyíthetik a testmozgást és az egészséges táplálkozást. Végül, ha úgy találja, hogy szüksége van gyógyszer néhány probléma, és aggódik a költségek, ne felejtsd el, hogy keressen Generikus kábítószer alternatívák, amelyek gyakran jelentősen olcsóbb.

Végül, vannak sokkal kevésbé bosszantó az edzőteremben!

Igen, tudom, hogy szabad kimenni. A szokásos érv: “miért fizetnél azért, hogy futópadon járj, ha a járdán is sétálhatsz a semmiért?”A probléma az, hogy ha nem vagy már egy inveter exerciser, az időjárás és a környék is működik, mint a nagy elrettentő az utazás, hogy az egészséges és fogyás.

Talán esik vagy havazik a környéken. Talán a terep nem ideális gyaloglás vagy akár futás. Talán nem akarod, hogy a szomszédaid meglássanak. A lista soha nem ér véget! Ugyanakkor nem akartam havi ötven dolcsit költeni egy puccos edzőteremre olyanokkal, akik sokkal soványabbak nálam. Szóval mit csináltam? Beléptem egy olcsó edzőterembe!

Ezek léteznek. Az enyém a Planet Fitness, aminek több mint 300 helyszíne van. A tagsági díjam durván 10 dollár havonta, és van egy kis éves tagsági díj. Ami a regisztrációs díj, akkor gyakran kérni ezeket, hogy lemondanak. Ez az egyik legjobb tipp, amikor megpróbál tárgyalni egy olcsó Edzőterem tagság.

Nem tudom túltenni magam azon, hogy mennyire motiválja a tornatermet. Miután annyi különböző testmozgás lehetőségek az Ön rendelkezésére ad egy kis ürügy, hogy nem talál valamit, hogy te fel kipróbálás ki egy adott napon. Ön is találja magát gyakorlása hosszabb ideig; Végtére is, miért hajt egészen az edzőterembe, és fizet egy havi díjat, ha csak akkor marad ott néhány percig. Végül, vannak sokkal kevesebb zavaró az edzőteremben.

Mi lenne, ha edzőterembe mennénk?

Ha a konditerem környezet nem az Ön számára, vagy egyszerűen nem fér bele a költségvetésbe vagy a menetrend, akkor érdemes gyakorolni a szabadban, vagy egyre egy futópad az otthoni. Ha fontolgatja ezt a lehetőséget, az egyetlen dolog, amit őszintének kell lennie magával kapcsolatban, hogy továbbra is elkötelezett marad-e, és motivált-e a hosszú távú edzésre!

Ezzel a sok beszéddel a fagyasztott ételekről, arra gondolhatsz, hogy valószínűleg olcsóbb és egészségesebb lenne, ha saját ebédet vagy vacsorát főznél otthon. Többnyire egyetértek veled. Azonban a fáradozásaimon keresztül rájöttem, hogy egyszerű átlagos szakácsként nem könnyű 300 kalóriás ételt készíteni egyedül, és hacsak nem követünk valami olyasmit, mint az éhes lány szakácskönyvek, akkor valójában valami sokkal kalóriásabb dologhoz jutunk, mint gondoltuk.

És ne becsüld le a változatosság fontosságát – régen csináltam ezt a nagyon ízletes és alacsony kalóriatartalmú csirkét zöldséggel, de olyan sokszor ettem, hogy nem hiszem, hogy meg tudnám enni még legalább öt évig. Fagyasztott ételek, másrészt, hogy a fajta, anélkül, hogy arra kényszerít, hogy folyamatosan dolgozzon ki egy új recept.