Hiszel a lucky charms-ban?

0
1333

Válassza ki a megfelelő mágikus növények, a megfelelő táska színe, a gyógynövény talizmán vonzza a szerelmet, a pénzt, a boldogságot az életed, mint egy mágnes. A legjobb, ha növényeket termeszt talizmánoknak… A legjobb, hogy a kis táskák készült selyem, bársony, vagy pamut, majd tele gyógynövények, amelyek gyógyító, de mágikus tulajdonságokkal. Minden növény saját “munkaköri leírás”, de az első kapcsolat egy szövetséges növény leginkább könnyen megvalósítható meditáció.

A legjobb, ha te magad növeszted a növényt. Meg kell gyűjteni a növény, és hogy a talizmán a növekedési szakaszban a Hold. Távolítsa el vagy fogadja a növény hálával, felismerve a kapcsolatot a szellem a növény. Vegye fel vele a kapcsolatot nyíltan, fejezze ki a kívánságát, és kérje az útmutatását és támogatását. Ezután megrázhatja a növényt, és beteheti egy olyan könyvbe, amit csodálhat. Ez a legegyszerűbb talizmán.

Mi az a talizmán,hatásos?

Ha tartani a kapcsolatot a szellem a védő növény minden nap, akkor kellemesen meglepett. De amellett, hogy válasszon egy növény, az is fontos, hogy válassza ki a megfelelő szövet színe (zöld pénzért, fehér a boldogság, lila a potencia, piros a szerelem), amelyből létre fog hozni egy táskát és a színét a szalag, amellyel összekapcsolja. A gyógyfüveket összezúzta a fejés. És ugyanakkor koncentrálj a vágyaidra. Aztán tedd a gyógynövényeket a zsákba és kösd meg egy szalaggal. Füst a talizmán, hogy töltse meg energiával, és fokozza a hatását.

A Hold növekedési fázisában helyezz el öt tökmagot, egy fahéjas rudat, és egy zöld zacskóba fizetett számlát, és kösd a zacskót zöld szalaggal. Gyújts meg egy zöld gyertyát, kenj rá bazsalikomot vagy fahéj olajat, és kilenc percig ismételd meg a kívánságod háromszor. A talizmánnak mindig a tárcád közelében kell lennie.

Talizmán védelem kopás, vagy hagyja el a lakásban. Védő talizmánokat állítanak elő a Hold növekedési fázisában. Hely bazsalikom, kapor, vad üröm, vagy más védő növények egy piros zsák, amely tükrözi a negatív rezgéseket. A talizmánt magad mellett hordod. Fogjon egy kerek kék rongyot és töltse meg három Kedvenc növény. Adjunk hozzá egy ezüst érme, vagy még jobb egy ezüst újdonság (talán egy fülbevaló). Csatlakoztasson egy fehér vagy ezüst fonalat. Tartsa egy különleges helyen a lakásban,vagy vigye magával.

Ez a talizmán vonzza a pénzt és a boldogságot az életben

Ez a talizmán vonzza a pénzt és a boldogságot az életben. Az, hogy a bambusz hogyan működik, attól függ, hány szárat hoz össze-kettő hozza a szerelmet, három hosszú élet, öt és hét egészség, és hat és nyolc pénz. De négy bambusz szára vonzza a balesetet. Minden színnek megvan a maga boldog hatása, a sárga a napot szimbolizálja, és az általános boldogságot idézi-a szerelemtől az egészségtől a karrierig. A talizmánok akkor a leghatásosabbak, ha véletlenül megtalálják őket.

Ha találsz egy négylevelű lóherét sétálni, fújd le, szárítsd meg, és vidd magaddal A tárcádhoz vagy a medálodhoz. Megvéd a villámlástól és a mennydörgéstől, és a lóhere levelei hírnevet, gazdagságot, hűséget és egészséget hoznak. Válassza ki a megfelelő mágikus növények, a megfelelő táska színe, és a gyógynövény talizmán lesz, mint egy mágnes az életedben, hogy vonzza a szerelmet, pénzt, és a boldogságot. Beszélünk táskák készült selyem, bársony vagy pamut tele gyógynövények, amelyek gyógyászati, hanem mágikus tulajdonságokkal.

Egy talizmán, ami felébreszti a szenvedélyt

Minden növénynek egy adott munkaköri leírás, de amellett, hogy kiválasztják a növény, az is fontos, hogy válassza ki a megfelelő színt a szövet, hogy létrehozza a táskát, a színe, a szalag, hogy döntetlen után töltse ki gyógynövények Miért nem találod meg az igaz szerelmet? Tudod, mi tart vissza? A Hold növekedési fázisában helyezzük el a pénteki tökmagokat, egy fahéjas rudat, és egy zöld zacskóban fizetett számlát, és kössük a zacskót zöld szalaggal.

Helyezzen el néhány kősó kristályt és három ezüst érmét. Kösd meg az arany és ezüst szálakat nyolc csomóval. A talizmánok akkor működnek a legjobban, ha véletlenül megtalálják őket. Ha tudsz járni egy négylevelű detelin, fújd le, szárítsd meg, és tedd a tárcádba vagy a tartozékaidba. Megvéd a villámlástól és a mennydörgéstől, és a levélkerék dicsőséget, gazdagságot, hűséget, szerelmet és egészséget hoz.

Egy talizmán, ami felébreszti a szenvedélyt. Ha azt szeretné, hogy felébredjen újra, vagy növelje a szexuális szenvedély, hogy egy piros táska egy kör alakú szövet. A talizmánt senki sem láthatja és nem érintheti meg. Ahhoz, hogy nyerjen a bíróságon, vegyen egy négyzet kék ruhát, töltse meg a Bay leaf, koreai édesburgonya növény (Ipomoe), Szent János ‘ s wort és Haiduk fű. Ha az ellenfél beperel, adj hozzá egy kúpot, dohányt és egy kis pitypangot. Csatlakoztassa a lila csíkot. Nyugodtan improvizálj kabalákkal, és add hozzá a saját szimbólumaidat, vagy próbálkozz más növénykombinációval. Amit érzel, az a legjobb, szóval az lesz.